SUGGESTIES VAN ONZE CHEF
geserveerd van maandag 23 september tot en met dinsdag 15 oktober 2024.
!! Onze zaak is uitzonderlijk GESLOTEN op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2024 !!
VOORGERECHTEN
* Pot-au-feu van Boschampignons en Wijngaardslakjes met Lookboter € 18,00
* Zes Franse Creusen Gillardeau N° 3 € 28,00
* Terrine van Ganzenlever, chutney van Mango en geroosterd Noten/Rozijnenbrood € 29,00
HOOFDGERECHTEN
* In hoeveboter gebakken jonge Patrijs, Appeltje en Veenbessen en verse Aardappelkroketjes € 39,00
* Ierse dunne Lende met fris Slaatje, Kruidenboter en verse Frietjes € 34,00
* Op het vel gebakken Kabeljauwhaasje "Royal" met gebraden Witloof, Mousseline en Puree € 34,00
Uit respect voor ons keukenteam, vragen wij MAXIMUM VIER verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.