fbpx

 

 

             SUGGESTIES VAN ONZE CHEF

                     worden geserveerd van vrijdag 19 mei tot en met dinsdag 13 juni 2023.

!!Onze zaak is op VADERDAG (11/06/2023) 's middags open,
wij serveren uitsluitend het Vaderdagmenu!!!
 
Raadpleeg ons Vaderdagmenu op onze website.

                                                          

VOORGERECHTEN

 

*   Vollegronds Asperges uit Malderen "op Vlaamse Wijze"                                                    € 22,00

*   Vollegronds Asperges uit Malderen met zacht gerookte Noorse Zalm en Mousselinesaus     € 25,00

*   Bisque van grijze Zeebrugse Noordzeegarnalen met zachte Curryroom                             € 15,00 

*  Waaier van gerookte Paling met een crème van Mierikswortel en Toast                              € 25,00

*  Cassolette van Bouchot-Mosselen licht geparfumeerd met Ricard                                      € 21,00

 

          

 

                    

HOOFDGERECHTEN

*   Vollegronds Asperges uit Malderen "op Vlaamse Wijze" met Natuuraardappelen                 € 30,00

*   Vollegronds Asperges uit Malderen met gerookte Zalm, Mousselinesaus, Natuuraard.         € 33,00

*   In de hoeveboter gebraden Frans jong Duifje "Clamart" met verse Aardappelkroketjes       € 32,00 

*   Iberico Varkenshaas "op Grootmoeders wijze" met verse Frietjes                                      € 28,00

*   "Tomahawk Steak", Lenteslaatje, handgeklopte Béarnaise en verse Frietjes (per 2 cts)     € 38,00 pp

*   Grietfilet "Dugléré" met vollegronds Asperges uit Malderen en mousseline van Bintjes         € 34,00 

 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vraagt ons keukenteam MAXIMUM VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.