SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 14 juni tot en met zondag 21 juli 2019  

 

 

Voorgerechten
  

*  Nieuwe Hollandse Maatjes "Klassiek"    | €  15,00

*  Carpaccio "Caprese" van Coeur de Boeuf Tomaat, Mozzarella di Bufala en
    Pesto Vinaigrette      | €  16,00  

*  Gamba's à la plancha met Kruidenboter en fris Slaatje        | €  22,00

 * Zes Oesters "Fines de Claires" met Oesterbrood         | €  18,00 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

*  Ossobuco met Gremolata en verse Linguine      | 27,00  

*  Frans jong Duifje "Clamart" met verse Aardappelkroketjes      | 28,00

*  Salade van Geitenkaas, Jonagold Appel, Chips van Coppaham          | €  22,00

*  Gamba's à la plancha met Kruidenboter en Rijst    |  32,00 

*  Witte Heilbot met "Sauce Vierge" en zuiderse Puree   | 29,00  

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.