SUGGESTIES VAN ONZE CHEF
worden geserveerd van vrijdag 19 mei tot en met dinsdag 13 juni 2023.
!!Onze zaak is op VADERDAG (11/06/2023) 's middags open,
wij serveren uitsluitend het Vaderdagmenu!!!
Raadpleeg ons Vaderdagmenu op onze website.
VOORGERECHTEN
* Vollegronds Asperges uit Malderen "op Vlaamse Wijze" € 22,00
* Vollegronds Asperges uit Malderen met zacht gerookte Noorse Zalm en Mousselinesaus € 25,00
* Bisque van grijze Zeebrugse Noordzeegarnalen met zachte Curryroom € 15,00
* Waaier van gerookte Paling met een crème van Mierikswortel en Toast € 25,00
* Cassolette van Bouchot-Mosselen licht geparfumeerd met Ricard € 21,00
HOOFDGERECHTEN
* Vollegronds Asperges uit Malderen "op Vlaamse Wijze" met Natuuraardappelen € 30,00
* Vollegronds Asperges uit Malderen met gerookte Zalm, Mousselinesaus, Natuuraard. € 33,00
* In de hoeveboter gebraden Frans jong Duifje "Clamart" met verse Aardappelkroketjes € 32,00
* Iberico Varkenshaas "op Grootmoeders wijze" met verse Frietjes € 28,00
* "Tomahawk Steak", Lenteslaatje, handgeklopte Béarnaise en verse Frietjes (per 2 cts) € 38,00 pp
* Grietfilet "Dugléré" met vollegronds Asperges uit Malderen en mousseline van Bintjes € 34,00
Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vraagt ons keukenteam MAXIMUM VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.