fbpx

 

 

             SUGGESTIES VAN ONZE CHEF

                     wordt geserveerd van vrijdag 20 januari tot en met maandag 13 februari 2023. 

!!Wij zijn met jaarlijks verlof van vrijdag 17 februari 2023 tot en met dinsdag 28 februari 2023!! 

                                                          

VOORGERECHTEN

*   Briochetoast "Florentine" met gepocheerd Hoeve-Eitje en een lichte Mousselinesaus      € 16,00

*   Gesmolten Zwitserse "Raclette" Kaas met gedroogde fijne Vleeswaren en Zuurtjes     € 17,00 

*   Slaatje met rosé gebakken Kippenlevers, Spekreepjes en Woudchampignons       € 18,00 

*   Kortgebakken Yellowfin Tonijn "Oosters getint" met een Noedelslaatje     € 21,00 

*   Krokant gebakken Ganzenlever met chutney van Cox Appel en Rozijnen   € 24,00 

 

                              

HOOFDGERECHTEN

*  In de oven gebraden Mechelse Koekoek met Witloofsalade en verse Frietjes   (per 2 cts)     €  29,00 pp 

*  Kalfsniertjes "Dijonaise" met verse Aardappelkroketjes      €  26,00 

*  Scampi "Black Tiger" met Madras Currysaus en Basmatirijst    € 28,00 

*  Op het vel gebakken Skreihaasje met Zuurkool, Breydelspek, blanke Botersaus en Aardappelpuree  € 33,00

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vraagt ons keukenteam MAXIMUM VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.