SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 20 september tot en met dinsdag 15 oktober 2019  

 

 

Voorgerechten
  

*  Cassoletje van Zeeuwse Mosselen met Lookboter      | €  16,00

*  Waaier van gerookte Noorse Vis met Mierikswortel en Toast       | €  19,00  

*  Tartaar van Kalfsfilet "Tonato"   | €  18,00

 * Klassieke Salade Liégeoise         | €  17,00 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

*  Jonge grijze Patrijs met Appel en Veenbessen, natuurlijk Sausje en 
    verse Aardappelkroketjes       | 35,00  

*  Krokant rosé gebakken Kalfsniertjes "Dijonaise" met verse Aardappelkroketjes   | 24,00

*  Lamskroontje "bouquetière" met Graanmosterdsausje en Aardappelquiche        | € 30,00 

*  Roggevleugel met fijne Groentjes, Kappertjes en Natuuraardappelen      |  26,00 

*  Klassieke Salade Liégeoise   | 24,00 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.