SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 12 april tot en met dinsdag 7 mei 2019  

 

 

Voorgerechten
  

*  Asperges uit Malderen "op Vlaamse wijze"      | €  20,00

*  Asperges uit Malderen met gerookte Zalm en Mousselinesaus      | €  23,00  

*  Tataki van Tonijn met Noedelsalade         | €  18,00  

*  Structuren van Meloen met Duroc d'Olives Ham          | €  17,00

 

 

Hoofdgerechten

 

*  Asperges uit Malderen "op Vlaamse Wijze"     | 25,00  

*  Asperges uit Malderen met gerookte Zalm en Mousselinesaus     | 28,00

*  Rotolo van Asperges uit Malderen met drie Kazensaus          | €  25,00

*  Lamszadel "bouquetière" met Gratin Dauphinois (per 2 cts)     |  32,00 pp

*  Mechelse Koekoek met Dragonsaus, Lenteslaatje en verse Frietjes (per 2cts)  | 26,00 pp 

*  Gefileerde Roggevleugel met Hazelnootboter en Kappertjes - Pommes Nature  | €  26,00 

*  Vissuggestie van de Chef volgens marktaanbod     | Dagprijs

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.