fbpx

 

 

             SUGGESTIES VAN ONZE CHEF

                     wordt geserveerd van vrijdag 18 november tot en met dinsdag 6 december 2022.

Het restaurant is voortaan op zondag de hele dag gesloten.
Onze beide feestzalen blijven wel open op zondagmiddag voor gelegenheden vanaf 30 personen.

                                                          

VOORGERECHTEN

*   Carpaccio van Hertenbout met Truffelmayo, cremeux van Ganzenlever en zoete Aardappelchips      € 19,00

*   Krokant gebakken Ganzenlever met chutney van Jonagold en Rozijnen   € 23,00

*   Gebakken Sint-Jacobsvruchten met gesmolten Witloof en Tomaat      € 22,00

*   Ragout van Woudvruchten met gepocheerd Hoeve-Eitje en Aardappel/Truffel crème    € 18,00

 

                              

HOOFDGERECHTEN

*  In de oven gebraden Fazant "à la Brabançonne" met verse Aardappelkroketjes  (per 2 cts)     €  31,00 pp 

*  In de oven gebraden Fazant "Fine Champagne" met verse Aardappelkroketjes  (per 2 cts)     €  31,00 pp 

Verse Hazenrug uit eigen streek "Harlekijn" met verse Aardappelkroketjes  (per 2 cts)     €  38,00 pp 

*  Hertenkalffilet "Grand Veneur" met verse Aardappelkroketjes     € 35,00

*  Licht gerookt Hammetje met Zuurkool, Graanmosterdsausje en mousseline van Bintjes      € 25,00

*  Gepocheerde filet van Roggevleugel met hutsepotje van Wintergroentjes en Pommes Château     € 29,00

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vraagt ons keukenteam MAXIMUM VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.