SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 6 maart tot en met dinsdag 7 april 2020. 

 

 

Voorgerechten
  

*  Met de hand gekuiste Hoppescheuten met gepocheerd Hoeve-Eitje en Mousselinesaus        | €  33,00

*  Ibericoribstuk "Mostaza" : Carpaccio van Iberico met Crème van Tierenteynmosterd,
    Kaviaar van Mosterdzaadjes en Mosterdsla          | €  17,00 

*  Gepofte Charlotteaardappel gevuld met verse Kruiden/Spek, gebakken Ganzenlever   | €  20,00

*  Goujonettes van Zeetong met Kruidenslaatje en Gribichesaus    | €  18,00

 

 

 

Hoofdgerechten

  

*  Côte à l'Os met verse Béarnaise, Bladsla en Tomaat, verse Frietjes (per 2 cts) | 36,00 pp 

*  Jonge Franse Duif uit Anjou "Clamart" met verse Aardappelkroketjes        | € 28,00 

*  Lamspavé met Compote van zuiderse Groentjes, Aardappelquiche en Jus met Ras el Hanout  |  27,00 

*  Gebakken Skreihaasje met gesmolten Prei, krokante Chorizo en Karnemelkstampers    | € 28,00

*  Goujonettes van Zeetong met Kruidenslaatje en Gribichesaus    | €  26,00

*  Met de hand gekuiste Hoppescheuten met gepocheerd Hoeve-Eitje, Mousselinesaus en P. Nature   | €  42,00

 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.