SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 16 augustus tot en met dinsdag 17 september 2019  

 

 

Voorgerechten
  

*  Scampi "Black Tiger" met Madras Curry en wilde Rijst     | €  18,00

*  Fris Slaatje met krokant gebakken Kalfszwezeriken en Mosterdvinaigrette      | €  20,00  

*  Opgevulde Polderaardappel met grijze Zeebrugse Garnalen en Mousselinesaus  | €  19,00

 * Zes Oesters "Fines de Claires" met Oesterbrood         | €  18,00 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

*  T-Bone Steak, Bladsla en Tomaten, Choronsaus en verse Frietjes      | 33,00  

*  Zeeuwse Mosselen Goudmerk "op Oosterse Wijze" met verse Frietjes      | 30,00

*  Salade Niçoise met verse kortgebakken Tonijn           | €  25,00

*  Kalfsribstuk met een Compote van Tomaat, gebakken Kasteelaardappelen     |  32,00 

*  Bouillabaise van Noordzeevis met Rouille en Lookcroutons    | 30,00  

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.