fbpx

 

 

 

             SUGGESTIES VAN ONZE CHEF

                     worden geserveerd van vrijdag 23 februari tot en met dinsdag 19 maart 2024. 
                                                          

 

 

VOORGERECHTEN

*  Kroketjes van Scampi "Black Tiger" met mousse van Knolselder                                          €  22,00

*  Winters Slaatje met quiche van Zalm en Prei                                                                     €  18,00

Met de hand gekuiste Hoppescheuten met gepocheerd Hoeve-Eitje en Mousselinesaus       €  35,00
    

  

 

HOOFDGERECHTEN

*  Kalfsniertjes "Dijonaise" met verse Aardappelkroketjes                                                                    € 27,00

*  Iberico Varkenskroontje "Cross&Blackwell" met verse Frietjes                                                           € 30,00

*  Met de hand gekuiste Hoppescheuten met gepocheerd Hoeve-Eitje en Mousselinesaus - P. Nature    € 48,00

*  Op het vel gebakken Zonnevis met zuiderse Groenten en gebakken Krieltjes                                      € 34,00                                                                  

 

 

Uit respect voor ons keukenteam, vragen wij MAXIMUM VIER verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.