SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 7 december tot en met zondag 30 december 2018 

 

 

Voorgerechten
  

*  Zes Zeeuwse Creusen met Oesterbrood         | €  18,00

*  Krokant gebakken Sint-Jakobsvruchten met gelakt Breydelspek, 
    zalf van Knolselder       | €  19,00  

*  Gebakken Ganzenlever met Chutney van Appeltjes en Rozijntjes, 
    oude Portosaus       | €  21,50  

*  Winters Slaatje met huisbereid Wildkroketje, groene Peper Mayonaise         | €  15,00

 

 

Hoofdgerechten

 

*  Krokant gebakken Kalfszwezeriken met Boschampignons, gebakken Krieltjes | 30,00  

*  Choucroute "à l'Alsacienne" met Aardappelpuree       | €  25,00

*  Schartongreepjes "op Normandische Wijze" met Pomme Duchesse       | €  27,00 

*  Jonge Tarbotfilet, knapperig korstje van Champignons, Soubiesesaus       | €  32,00

*  Filet Pur van Hertenkalf "Grand Veneur" met verse Aardappelkroketjes       | €  30,00

*  Verse Hazenrug uit eigen streek "Harlekijn" met Appel en Veenbessen,
    verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)       | €  32,00 pp 

*  Fazant "à la Brabançonne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)    | €  28,00 pp 

*  Fazant "Fine Champagne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)     | €  28,00 pp 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.