SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 18 oktober  tot en met dinsdag 12 november 2019.
Op vrijdagmiddag 11 november 2019 serveren wij enkel het maandmenu van november 2019.

Onze zaak is gesloten op maandag 28 en dinsdag 29 oktober 2019. 

 

 

Voorgerechten
  

*  Gebakken Ganzenlever met gecarmeliseerde Appeltjes       | €  22,00

*  Huisbereide Ravioli met Boschampignons en lichte Truffelsaus        | €  18,00  

*  Krokant gebakken Sint-Jacobsvruchten met gelakt Breydelspek,
    zalf van Knolselder    | €  20,00

 * Huisbereide Wildpaté met chutney van Jonagold, Noten/Rozijnentoast        | €  16,00 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

*  Jonge grijze Patrijs met Appel en Veenbessen, natuurlijk Sausje en 
    verse Aardappelkroketjes       | 35,00  

*  Fazant "à la Brabançonne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)    | 29,00 pp

*  Fazant "Fine Champagne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)    | 29,00 pp 

*  Verse Hazenrug uit eigen streek "Harlekijn" (per 2 cts)        | € 35,00 pp 

*  Hertenkalffilet "Grand Veneur" met z'n winterse Pureetjes,
    verse Aardappelkroketjes     |  32,00 

*  Grietfilet "Dijonaise" met chiffonade van Spitskool, Puree van Bintjes    | 29,00 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.