SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 1 februari tot en met dinsdag 26 februari 2019  

 

 

Voorgerechten
  

*  Escargots de Bourgogne met Lookboter       | €  16,00

*  Slaatje met gebakken Kippenlevertjes, rode Ajuin en Parijse Champignons      | €  16,50  

*  Gerookte Eendenborstfilet, Couscous met krokante Chorizo en
    geroosterde Paprika                         | €  18,00  

*  Gebakken Schotse Zalm, Zuurkool met gerookte Zalm,
    blanke Botersaus met Riesling          | €  17,50

 

 

Hoofdgerechten

 

*  Parelhoen "Des Landes" op Normandische wijze met verse Frietjes (2 cts) | 24,00 pp 

*  Kalfsniertjes met Mosterd/Dragonsaus en verse Aardappelkroketjes          | €  23,00

*  Medaillon van Kalfslende, mengeling van groene Groenten,
    Gratin Dauphinois    | €  29,00 

*  Skrei "Florentine", Mousselinesaus, stamppot van Bintjes en Tuinkers      | €  30,00

*  Vissuggestie van de Chef volgens marktaanbod     | Dagprijs

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.