fbpx

 

 

             SUGGESTIES VAN ONZE CHEF

                     wordt geserveerd van vrijdag 16 september tot en met dinsdag 11 oktober 2022.

!! Op dinsdag 1 november 2022 is het restaurant de HELE dag open !!

Het restaurant is voortaan op zondag de hele dag gesloten.
Onze feestzalen daarentegen blijven open op zondagmiddag voor gelegenheden vanaf 30 personen.

                                                          

VOORGERECHTEN

*   Franse "GEAY" Oesters met Oesterbrood      € 21,00

*   Carpaccio van Yellowfin Tonijn met Limoendressing   € 18,00

*   Gegratineerde Portobello Champignon met Tomaat en Geitenkaas (veggie)    € 16,00

*   Pommes "Ostendaise" met handgepelde grijze Noorzeegarnalen en Mousselinesaus   € 20,00

 

                              

HOOFDGERECHTEN

*  In de oven gebakken Patrijs, Appel en Veenbessen en verse Aardappelkroketjes      €  36,00 

*  In de oven gebraden Mechelse Koekoek, Witloofsalade, Natuurjus en verse Frietjes (per 2 cts)     €  28,00 pp 

*  Zeeuwse Mosselen "Goudmerk" met Witloof en Witbier, verse Frietjes      € 32,00 

*  Kalfsniertjes "Dijonaise" met verse Aardappelkroketjes     € 26,00

 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij per tafel MAXIMUM VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten te kiezen.