SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 7 februari tot en met dinsdag 18 februari 2020. 

 

 

Voorgerechten
  

*  Tex Mex van handgepelde Zeebrugse Garnalen en 
    kroketje van Kreeft, pittige Dressing       | €  20,00

*  Briochetoast met in de Hoeveboter gebakken Boschampignons en
    krokante Coppaham         | €  16,00 

*  Drie maal Eend : gerookte Eendenborstfilet, Rillettes van Eend en
    gekonfijte Boutjes met Zoetjes en Zuurtjes   | €  18,00

*  Escargots de Bourgogne met Look en Peterselieboter    | €  15,00

 

 

 

Hoofdgerechten

  

*  Haantje "Petit Duc" met Peulgroentjes, Dragonsaus en verse Aardappelkroketjes     | 24,00

*  Choucroute Royale Alsacienne met smeuige Aardappelpuree        | € 23,00 

*  Côte à l'Os met Bladsla en Tomaat, handgeklopte Béarnaise en verse Frietjes (per 2 cts)     |  36,00 pp 

*  Gepocheerde Roggevleugel met Juliennegroentjes, Kappertjesboter en Kasteelaardappelen       | € 26,00

 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.