fbpx

 

 

 

             SUGGESTIES VAN ONZE CHEF

                     geserveerd van maandag 23 september tot en met dinsdag 15 oktober 2024. 

 !! Onze zaak is uitzonderlijk GESLOTEN op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2024  !!
                                                          

 

 

VOORGERECHTEN

 

* Pot-au-feu van Boschampignons en Wijngaardslakjes met Lookboter                                     € 18,00

* Zes Franse Creusen Gillardeau N° 3                                                                                   € 28,00

* Terrine van Ganzenlever, chutney van Mango en geroosterd Noten/Rozijnenbrood                  € 29,00


    

   

 

HOOFDGERECHTEN

 

* In hoeveboter gebakken jonge Patrijs, Appeltje en Veenbessen en verse Aardappelkroketjes    € 39,00

* Ierse dunne Lende met fris Slaatje, Kruidenboter en verse Frietjes                                         € 34,00

* Op het vel gebakken Kabeljauwhaasje "Royal" met gebraden Witloof, Mousseline en Puree       € 34,00                         

 

                                                                  

 

 

Uit respect voor ons keukenteam, vragen wij MAXIMUM VIER verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.