fbpx

 

 

             SUGGESTIES VAN ONZE CHEF

                      van vrijdag 19 november t.e.m. dinsdag 14 december 2021.

                                                          

Voorgerechten 

*   Zes Zeeuwse platte Oesters °°°° met Citroen en Oesterbrood        €  21,00

*   Escargots de Bourgogne met Lookboter      €  15,00

*   Ragout van Boschampignons met gepocheerd Hoeve-Eitje en Truffel      €  18,00

*   Gebakken Ganzenlever met gecarameliseerde Jonagoldappeltjes         €  22,00

*   De voorgerechten van het december maandmenu kunnen ook “à la carte” worden besteld.

                                

Hoofdgerechten

*  Ardeens Hammetje met Zuurkool, Graanmosterdsaus en Mousseline van Bintjes       €  22,00

*  Winters Hutsepotje van Noordzeevis, Seizoensgroentjes en Kasteelaardappelen              €  28,00

*  Hertenkalffilet “Grand Veneur” met z’n winterse Pureetjes en Verse Aardappelkroketjes    €  34,00

*  In de oven gebraden Fazantenhaan “Brabançonne” of “Fine Champagne” (per 2 pers.).       € 30,00 pp.

*  Verse Hazenrug uit de streek “ Harlekijn”  met winterse Pureetjes en Kroketjes (per 2 pers.) € 36,00 pp.

*   De hoofdgerechten van het december  maandmenu kunnen ook “à la carte” worden besteld.

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij per tafel MAXIMUM VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten te kiezen.