SUGGESTIES VAN DE CHEF
van vrijdag 10 januari 2020 tot en met dinsdag 4 februari 2020. 

 

 

Voorgerechten
  

*  Verse Ravioli's met Boschampignons, lichte Truffelsaus,
    Rucola en Grana Padano Parmezaankaas       | €  19,00

*  Pomme "Moscovite" met grijze Zeebrugse Garnalen         | €  19,00 

*  Cassolette du Pêcheur   | €  18,00

*  Zes Zeeuwse Creusen met Oesterbrood    | €  18,00

*  Zwitserse Raclette Kaas met fijne gedroogde Vleeswaren,
    gele Zilveruitjes en Augurken      | €  17,00 

 

 

 

Hoofdgerechten

  

*  In de oven gebraden Parelhoen "Fine Champagne" met verse Aardappelkroketjes (per 2 cts)    | 26,00 pp

*  Pot-au-feu van Kalfswang met Wintergroentjes, Kalfsjus en verse Aardappelkroketjes        | € 24,00 

*  Ardeens Hammetje met Choucroute, Graantjesmosterdsaus en Mousselineaardappelen     |  23,00 

*  Jonge Kabeljauw "Skrei", Schorseneren "op Vlaamse Wijze", Natuuraardappelen       | € 30,00

 

 

 

Teneinde een vlotte bediening te verzekeren vragen wij jullie per tafel 
maximum VIJF verschillende voor- en hoofdgerechten aan de kaart te kiezen.