fbpx

N I E U W J A A R D A G M E N U    2 0 2 2

wordt geserveerd op zaterdagmiddag 1 januari 2022.
 


HAPJES

* GRAVAD LAX - ZOET/ZURE BIET - GRANNY SMITH - MIERIKSWORTEL - KROEPOEK
(Roosje van gemarineerde Zalm met zoet/zure Appel-rode Biet, dotje Griekse Yoghurt met Mierikswortel en stukje Wasabikroepoek)

* LOEMPIA - GEITENKAAS - ZOETE AARDAPPEL - GEMBER
(Krokantje met Coppaham met mini loempia van Geitenkaas, crème van zoete Aardappel geparfumeerd met Gember)

  

VOORGERECHT

* KABELJAUW "ROYALE" - RAVIOLI KREEFT - NANTUA 
(Kabeljauwhaasje bedekt met Spinazie, Ravioli van Kreeft en luchtige Nantuasaus afgewerkt met Affillacress)

 

SOEP

* VELOUTE - GEVOGELTE - GEROOKTE KALFSTONG - TRUFFEL
(Gevogeltevelouté "Agnès Sorel" met garnituur van gerookte Kalfstong en Truffelroom)

 

HOOFDGERECHT

* HERTENKALF - WINTERSE GARNITUUR - POIVRADE - KROKETJES  
(Hertenkalffilet met Spruitjes, mini Witloof, mini Wortel, Poivradesaus, crème van Knolselder en verse Aardappelkroketjes)

 

DESSERT

* BOMBE - CHOCOLADE - FEUILLETINE - PRALINE  
(Geglaceerde dôme van luchtige Chocolademousse met krokante Chocoladepraliné) 

 

 

Prijs : € 65,00/per persoon

Inclusief geselecteerde wijnen :  € 85,00 €/per persoon