EERSTE WERKDAG MENU 2019



Op woensdagmiddag 2 januari 2019 is ons restaurant OPEN en serveren wij enkel het eerste werkdagmenu en niet aan de kaart.

 
Aperitief één glas Cava met Zakouski

•••

Huisgemaakte Loempia van Geitenkaas, fris Slaatje en Tzatzikidressing 
of
Spiesje van Scampi, Slaatje van Appel en Mango, warme zoetzure Saus  
of
    Slaatje van Parelcouscous, Coppaham en Mortadella, Truffelvinaigrette    

•••

Velouté van Tomaat, Balletjes en Korstjes  

•••

Gefarceerde Hoevekip met zongedroogde Tomaat en Pesto,
Parmezaanschilfers en verse Tagliatelli 
of
Stoofpotje van Varkenswang, winterse Groenten en verse Aardappelkroketjes 
of
Blinde Vink van Kabeljauw, Spitskool en Mousseline van Bintjes 

•••

Parfait van Chocolcade "Callebaut", Kattentongetje 

 

Prijs : € 43,00/per persoon

Inclusief wijnen :  € 58,00 €/per persoon