EERSTE WERKDAG MENU 2020



Op donderdagmiddag 2 januari 2020 is ons restaurant OPEN en serveren wij enkel het eerste werkdagmenu en niet aan de kaart.

 
Aperitief één glas Cava met Zakouski

•••

Huisbereide Wildpaté met Zuurtjes en Zoetjes, Briochetoast  
of
Croustillant van Noorse Zalm, zalf van Tuinkruiden en Parelcouscous  
of
    Winter Slaatje met Brie de Meaux, vinaigrette van Walnoten en z'n Garnituur     

•••

Soep "St Germain" met Broodcroutons en Spekreepjes  

•••

Gefarceerde Hoeveboutkip, velouté van Truffel,
julienne van Groentjes en verse Aardappelkroketjes 
of
Ribstuk "Iberico" Varken "Cross&Blackwell",
Witloofslaatje en verse Frietjes  
of
Op het vel gebakken Doradefilet "Dijonnaise",
chiffonade van Spitskool en mousseline van Bintjes 

•••

Soufflé au Grand-Marnier  
 

Prijs : € 43,00/per persoon

Inclusief wijnen :  € 60,00 €/per persoon