fbpx

K E R S T D A G M E N U   2 0 2 1 



wordt geserveerd op zaterdagmiddag 25 december 2021.  
 


HAPJES 

* SINT-JACOBSVRUCHT - MAÏS - POPCORN - ERWT
(Tartaar van Coquilles met crème van Maïs afgewerkt met Zalf van Erwtjes en Affillacress)

* APPENZELLER - BREYDELHAM - WITLOOF
(Kaaskroketje met Breydelham en Witloof op bedje van Tuinkers met Mosterdcrème)

 

VOORGERECHT

* GANZENLEVER - JONAGOLD - OUDE PORT - BRIOCHE
(Torchon van Ganzenlever met crème van Appel, zoet-zure brunoise van Appel, gel van Porto en croutons van Brioche)

 

SOEP

* BISQUE D'HOMARD - KREEFT - ARMAGNAC - CURRYROOM
(Kreeftensoep geparfumeerd met Armagnac, Curryroom en Kreeftenvlees)

 

HOOFDGERECHT

* FAZANT - FINE CHAMPAGNE - COX&AIRELLES - WITLOOF - KROKETJES
(Fazantenfilet met fine Champagnesaus, garnituur van Appel en Veenbes, mini Witloof, crème van Knolselder en verse Aardappelkroketjes)

 

DESSERT

* BUCHE DE NOEL 2021



 

Prijs : € 65,00/per persoon

Inclusief geselecteerde wijnen :  € 85,00 €/per persoon