JANUARI MAANDMENU 



wordt geserveerd van vrijdag 3  januari 2020 tot en met dinsdag 28 januari 2020.

Op donderdagmiddag 2 januari 2020 serveren wij geen dagschotel of à la carte; enkel het eerste werkdagmenu.  
 

Huisbereide Wildpaté met Zuurtjes en Zoetjes, Briochetoast 
of
Croustillant van Noorse Zalm, zalf van Tuinkruiden, Parelcouscous 
of
    Winters Slaatje met Brie de Meaux, vinaigrette van Walnoten en z'n Garnituur 


•••

Soep "St Germain" met Broodkorstjes, Spekreepjes 

•••

Gefarceerde Hoeveboutkip met velouté van Truffel,
julienne van Groentjes en verse Aardappelkroketjes 
of
Ribstuk Iberico Varken "Cross&Blackwell" met
Witloofslaatje en verse Frietjes   
of
Op het vel gebakken Doradefilet "Dijonaise",
chiffonade van Spitskool en mousseline van Bintjes 

•••

Soufflé au Grand Marnier 

 

Prijs : € 37,00/per persoon

Inclusief wijnen :  € 55,00 €/per persoon