DECEMBER MAANDMENU



wordt geserveerd van vrijdag 30 november tot en met zondag 30 december 2018. 
Op Kerstdagmiddag serveren wij enkel het Kerstdagmenu.
Ons restaurant is gesloten op maandag 24 en maandag 31 december 2018. 
 

Quiche met gerookte Schotse Zalm, Prei en Geitenkaas  
of
Mousse van Hertenbout, gelei van oude Porto, Noten/Rozijnen Toast 
of
    Verse Raviolis met Woudchampignons en  een lichte Truffelsaus    

•••

Zachte Ajuinsoep, Kaascrouton  


•••

Opgevulde Kwartel, Schorseneren in Kruidenroom en gebakken Krieltjes 
of
Gelakte Everzwijnbout, gekonfijt Witloof,
Knolselderpuree en verse Aardappelkroketjes  
of
Gegrilde Zalm "Dijonaise" met stampot van Savooi  

•••

Huisgemaakte Appeltaart, Frangipane en Vanille Ijs 

 

Prijs : € 37,00/per persoon

Inclusief wijnen :  € 54,00 €/per persoon