APRIL MAANDMENU



Wordt geserveerd van vrijdag 5 april tot en met dinsdag 30 april 2019. 
Op Paaszaterdag en Paasmaandag serveren wij à la carte of het Paasmenu
Op Pasen serveren wij uitsluitend het Paasmenu.

 
 

Mousse van gerookte Hoevekip met Frambozenvinaigrette en Toast 
of
In de oven gegaarde Kabeljauw met Persillade van fijne Kruiden, julienne van Groentjes 
of
    Lentesalade met gerookte Eendenborstfilet en oude Balsamicodressing 

•••

Paprikasoep met Boursin 

•••

Lamsrumpsteak met wok van Groenten, gegratineerde Aardappelschijfjes   
of
Supreme van Parelhoen met Lentegroentjes, Truffelvelouté, Kasteelaardappelen 
of
Op het vel gebakken Doradefilet met blanke Botersaus,
stamppot van Bloemkool en Romanesco   


•••


Carpaccio van Ananas met Passie/Mango Parfait  

 

Prijs : € 37,00/per persoon

Inclusief wijnen :  € 54,00 €/per persoon