APRIL MAANDMENU



Wordt geserveerd van vrijdag 3 april tot en met dinsdag 28 april 2020. 
Op Paaszaterdag en Paasmaandag serveren wij à la carte of het Paasmenu
Op Pasen serveren wij uitsluitend het Paasmenu.

 
 

Gegratineerd Oostends Vispannetje met Nantuasaus
of
Gebakken Berloumi “Geitenkaas” met Griekse Salade en Tzatziki
of
    Lenteslaatje met gebakken Kippenlevertjes, oude Balsamicodressing

•••

Kervelsoepje met gerookte Paling

•••

Lamsspiesje met compote van zuiderse Groenten en Aardappelquiche  
of
Gevulde bout van Hoevekip met pot-au-feu van Groentjes en Kasteelaardappelen
of
Witte heilbotfilet met groene Groentjes, witte Wijnsaus met verse groene Kruiden en Puree van Bintjes  


•••


Huisbereide Cheesecake met Coulis van Frambozen

 

Prijs : € 39,00/per persoon

Inclusief wijnen :  € 57,00 €/per persoon