fbpx

 

 

 

             SUGGESTIES VAN ONZE CHEF

                     geserveerd van vrijdag 22 maart tot en met dinsdag 21 april 2024. 
                                                          

 

 

VOORGERECHTEN

 

Vollegronds Asperges uit Malderen "op Vlaamse Wijze"                                                       €  22,00

Vollegronds Asperges uit Malderen met gerookte Noorse Zalm en Mousselinesaus                 €  25,00

*  Gebrande verse Noorse Zalm "Oosters getint"                                                                      €  22,00     
    

  

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

*  Vollegronds Asperges uit Malderen "op Vlaamse Wijze" met Natuuraardappelen                    €  28,00

*  Vollegronds Asperges uit Malderen met gerookte Noorse Zalm, Mousselinesaus - P. Nature    €  33,00

*  Jonge Franse Hoeveduif "Clamart", Natuurjus en verse Aardappelkroketjes                             €  30,00  

*  Steak "Rossini" met verse Frietjes                                                                                        € 38,00

*  Op het vel gebakken Zeebaars met gewokte Groentjes en gebakken Krieltjes                          € 32,00                                                                  

 

 

Uit respect voor ons keukenteam, vragen wij MAXIMUM VIER verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.