SUGGESTIES VAN ONZE CHEF
geserveerd van vrijdag 22 maart tot en met dinsdag 21 april 2024.
VOORGERECHTEN
* Vollegronds Asperges uit Malderen "op Vlaamse Wijze" € 22,00
* Vollegronds Asperges uit Malderen met gerookte Noorse Zalm en Mousselinesaus € 25,00
* Gebrande verse Noorse Zalm "Oosters getint" € 22,00
HOOFDGERECHTEN
* Vollegronds Asperges uit Malderen "op Vlaamse Wijze" met Natuuraardappelen € 28,00
* Vollegronds Asperges uit Malderen met gerookte Noorse Zalm, Mousselinesaus - P. Nature € 33,00
* Jonge Franse Hoeveduif "Clamart", Natuurjus en verse Aardappelkroketjes € 30,00
* Steak "Rossini" met verse Frietjes € 38,00
* Op het vel gebakken Zeebaars met gewokte Groentjes en gebakken Krieltjes € 32,00
Uit respect voor ons keukenteam, vragen wij MAXIMUM VIER verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel te kiezen.